Saturday

My Day ♥

Wasaap stalker? Alolo, please don't miss me. Hihi xD Its been 14days saya menyepi. Well, saya kan artis. Busy mussy dengan shooting sana sini. Percaya tak percaya tak? Percaya laaaaa ~ *Suara manja gedik. Muahaha, act theres many story I love to share. Tapi bila dah tatap blog, semua dah lupa. Knawok, harini jam ini saat ini saya mengumumkan saya dah makin COMEEL ;) Toink, dah dapat dosa bagi sesiapa yg cakap dalam hati 'eeee, perasan comel nya.' Haha. Ksambung. Saya makin comel sbb saya makin gelap -.-' Ohh sunburn. Kejap, tengok muka baru saya yg comel.

Haa, nampak tak muka saya dh makin gelap? Nampak tak nampak tak? Tak nampak pun :p Haha, nampak tak lampu banyak atas kepala tu? Tu pasal la saya nampak makin putih.


Haritukan saya pergi mini kem sukma, perghhh. "Best" gila. Nangis2 nk balik. Tak cukup tidur, tak cukup makan. Pacat naik masa jungle trekking -.-' Jatuh golek atas jalan raya masa night hunting sampai lutut injured. Oh lupaa, masa jungle trekking pun saya golek. Hihi, dok cukup tidur gitu ah. Rakit masa matahari mula naik, wuhuuu tu kulit makin comel hom. Eh saya group no 1 ;> But sadly, we're not champion. Haha. Nama group - 'wane ganu'. Ceeh, katang je bunyi. Pastu in my group ada 4 perempuan and 6 lelaki. Nama awek semua saya ingat, tapiiii.... Laki saya ingat zahin and syazwan je. Tu pun sebab zahin pun budak bowling and syazwan tu pakwe kawan iteww (: Yang lain saya just ' Eh awok eh.' Haha, kngarut ngabang doh.