Monday


Azizuddin Ali :)) Teman sejati. Kihkih. *Koyakoya. Eheem, memandangkan harini last berbuka puasa di kuala terengganu. Si comel ni pun ajak lah aku buka puasa sama. Kononnya dh tkboleh jumpa, puihpuiih :3 Tk pernah lagi si comel ni ikut arahan and kehendak aku. Soo aku rasa nk makan mcd. Macam biasa, lelaki gentle la yang belanja kan :)) Thankyou din. Kau jahat weh, suka buat ayat sedih. Aku tk lupa nya kau. Thanks aa bro sebab jaga aku kt sini. Bawak aku pergi bazar luar unisza, teman aku makan bila tkda org nak teman aku. Heee :> Jasamu dikenang boboiboyy !! K thats all lah. Aku enjoy dgn si comel ni. Biasa ada je dia nak merajuk dengan aku. Harini aku tarik muka masam, cepat je dia pujuk. *Untung la kan. Oh oh, dia belanja aku tudung. Nak hijauu tapi ada maroon, belasah je lah. Whatever, thank you comel.