Saturday

UNTUK KAU BULAT yang aku sayang sampai syurga

Hey pepps. High fivee *Pappp* Hihi :) Firstly, korg kena baca blog awek cun ni. Cium sini anak anak maak. Okay done? Before I read her blog, dia ada call aku. Memang dia menangis sebab rindu aku. Sorry babe sbb aku tk percaya kau. Aku ingatkan kau gaduh dengan pak pandir. Soo let be truth la kan. Before kau call aku, aku pun crying crying. Eh ehh, kita ni bukan setakat ada chemistry, add math biology pyhsic bagai pun ada kaan? Hihi. Aku pun rindu kaau. Sumpah I miss you like crazy. Every moment between us, aku ingat.

This picturee :') Aku ingat lagi, kau demam kan. Tapi kau tetap nak teman aku breakfast. K dah, aku terharu. Aku pun dah mula buat drama depan lappy ---____---
Ini pulak masa kita pergi kuala terengganu. Yang aku pinjam baru merah garang lagi menawan kau. And tudung kau yg busuk tu kan? Teheee :) Masa d kubur, kita berebut makan cup cake right? Yang kau terkejut aku makan banyak. And ada kita pose tk berapa nk betul sangat haritu kan?

Gambar ni kita ambik dalam toilet belakang lab physics right? Masa ni around pukul 2, sebab org lain pergi solat zohor jemaah. Kita kita? Ehem ehem. Hihi :') Aku ingat doe. Biasa aku ni pelupa.And this, kalau tk silap aku *lupa sikit* hari sabtu. Yang pasti kita tkda class but saja menyemak kt sekolah buat baik. Kannn? *I'm sorry, about this, mmg aku lupa ahh.* hihiAnd this, kita dah nak balik rumah. Dalam kereta syahir, tunggu asyraf jumpa girlfiee dia. Haritu kita makan kfc. Before kita g makan, kau teman aku settlekan hal sijil acc aku kt sekolah.And this picturee :'))) Kau kononnya nak buat suprise, but tak jadi sbb hari ahad aku still tk pergi sekolah. And theen, malam tu kau call aku. Kau tya bila nk datang sekolah. Hari aku datang sekolah, kau cool je kan. Until the end of school, before balik kau bagi aku nii :' Thankyou for that present. Kat sini, aku selalu pakai.Caption for this photo - Dear Atyn Ammar, I tak tahu apa pasaii kita buat muka macam tu -.- Biarpun buruk di mata orang lain, you tetap lawa comel cungg di mata I. Dan I berkawan bukan sebab rupa. Kita kenal dari umur 6tahun, I sayang youu ! You jaga I lebih dari lesbo. Will you marry me Nurfatin Naqibah Ammar binti Mohd Nasir? ♥ HAHA. I love you till death seperates us. I love you more than him. I'll never forget you awesome supergirlfriend ! :')

Okay, thispicture kita pergi makan kfc lagi. Haaa, muka aku dgn kau mmg tkda kt lain. Kfc and A&W je. Kau paham je lah, asal aku suka makan tu. Sebab benda tu semua remind aku dgn kau. Okay then aku pakai shawl without inner sebab kau. Kau cakap dah okay. Pastu tetiba ayah datang nk pick up kita, aku lupa bawak inner for spare.

Dear Nurul Aisyah Binti Zakaria, I do miss you more :) Don't you cry. Be strong, kita tetap kita kan even jauh? Let be truth. Ada sekali aku nangis, sebab aku jealous kau dengan myra. Sepatutnya kau dengan aku. But kita dah jaauuuhhh, kau pun dah jarang text aku. Aku sedihhh :( Aku ingat aku sorang je rindu kau. Aku ingat aku bukan the best lesbian kauu :'( I'm always wonder, do you miss me. Now baru aku tahu lepas dengar kau menangis. Menangis jangan kerana lelaki, kerana aku tkpaa :DD
Babe, kau ingatkan aku cakap yang aku takan curang dengan kau bila aku kt sini. Hee :) I'm rather alone here. Aku pergi class sorang je. Aku tkda kawan perempuan serapat kaau. Dorg semua tk kepala jahat macam kau.
Aku rindu nak peluk kau. Aku rindu nak cium lips and pipi kau. Aku rindu nak tengok peha menawan kau *Aku tk songsang* Aku rindu nak gelak besar bila kau kentut dalam bilik. Aku rindu nak tengok kau masak. Aku rindu nak makan masakan udang merah kau :') Aku rindu nak movie dengan kau. Aku rindu nak karaoke dengan kau. Aku rindu nak makan kfc dengan kau. Aku rindu nak tengok muka kau tidur lena. Aku rindu nak makan depan tv dengan kau. Aku rinduu semuanyaaa --____-- Boleh tak kita buat lagi semua tuuu? I love you more babe ! !


Sincerely with love,


♥NURFATIN NAQIBAH AMMAR BINTI MOHD NASIR ♥