Thursday

Imma born this way ;)

Mama pernah cakap - Just be yourself. Yang penting you anak mama and abah. Yeay, thats why I love you soo freaking much mama ;) Here, I just wanna say, for those yang tk berapa nk suka perangai aku. Aku mntk maaf lah. Aku ni manusia biasa. Makhluk ciptaanNya, mcm korg semua (:

And yang biasa boleh kita tengok dlm fesbuk, 

Kau pakai sexy tunjuk sana sini, kau masuk kubur jugak. Bla la wehh.

Hihi, random status. 

Aku rasa kan, kalau nk tegur tu. Cermin la diri dulu. Ni aku tengok gambar kau sendiri pun sexy whaat? Kau mmg la bertudung, tapi kalau pakai lengan pendek tu bukannya sexy? Eheem, again sorry. Aku just boleh lepas dalam blog  ni je. Aku bukan nk bela si sexy or si penegur ganas ni. Bagi aku, kalau nk tegur. Just talk between both you and bukanlah kau update status bagai.

Dan aku rasa lah kan, baik kita takpayah tegur orang. Buat hal sendiri je laa. Biarlah org yang tertentu je yg tegur budak tuu. -Hihi, aku bukan berlagak baik, atau SHOW OFFFFFFFF. 

Oh yaaa, for those yang rasa aku ni suka SHOW OFFFF or anything korang rasa. Silakan laah. Aku tk kesah. Imma born this wayyy. Kuikui.