Wednesday

The one and the only one :') #Part 2


Hehe :) Comel kan adik abg ni. Aku rindu nak tengok dorg main sesama. Bila aku nk join, mesti abg mie ckp 'Sibuk je nk main jgk. Kan ahah?' Kekadang mcm kejam pulak. Haha :3 Adik dah sunyi, tktau nak main dgn siapa lagi. Kesian diaaaaa ---____---


For those dah pernah pergi, tahu la kan tempat ni semua ktmana. Hihi :D A week before flight abg mie, dia ada ajak pergi genting sbb dah lama kitorg tk pergi situu sesama. Then, kononnya mamabah tunaikan la en. Kitorg pergi la hari sabtu, the day flight abg mie. Kitorg main pagi, mlm tu flight dia :| Rasa mcm bolok je aku cakap. Kuikui.

Wootwoot, muka aku excited ;)


Okay, ni malam berlakunya drama Ammar's family. Dah pun terjawabb. Macam aku imagine, mama nangis :') Aku pulak yg tkboleh tengok mama nangis, ada lah mata merah sikit. Tapi sempat cover, senyum sorang2, tengok awek2 cun. Dah hilang rasa sebak. Kuikui. Masa salam dgn abg mie, woaah !! Rasa sangat tknak abg mie pergi. Takut bagai abg mie dh tknak balik. Eeeee, abg mie. Cepat la balik :|

The last picture on that night :') Tengok, semua senyum tk ikhlas. Dah sedih semua, abg mie nk pergi.

Abg mieee, makan cukup ktsana. Jangan malas sangat nak masak. Tu laah, time kt Malaysia tknak tgk adikmu yg comel ni memasak. Ni nak goreng ayam pun call mama. Hesyy ;) Sumbat je lah mie, apa yg ada. Asal jangan balik sini makin kurus. Anddd, jgn lupa solat. Jangan lupa family kt sini. Especially mamabah yg selalu ingat abg mie. Abah selalu je convert time kt sana. 'Abg mie tgah tido lagi ni. Abg mie dh makan belum ni. Abg mie buatpa masa ni.' Eeee, macam2 lagi lah. Memang tiap hari sebut. Okay, dah mcm makin merapu. Bye bye ollsss. Weloveyouwemissyou Syahmi Ammar Mohd Nasir ;)