Monday

Pedih. Perit

Orang paling horrible, haha.

Korang pernah tak cried a lot, takut teramat sangat losing someone, marah sesorang puas sangat, ngeri plg plg ngeri ever sampaikan korang tak lalu nak makan. Diri sendiri pun tak kenal dah, soo murung like nothing else to think about in ur life?

Yes, itu aku sekarang. I don't even know what should I do more selain dari keep pray to Allah and luah segala benda yang tersirat dalam hati ni. Semoga dimakbulkan. Aminn! Biarlah orang nak kata aku ingat Allah bila susah je. Korang nampak ke dalam bilik aku solat ke tak? Doa ke tak?

Tiap malam, aku doakan for the greatest day. Better than today. I'm act like nothing happen but Allah know what I feel. Aku sekarang admit yessssss, I'm a bit hypocrite. Aku takmau semua sedar aku lain. Those close to me or yang selalu hendap aku maybe nampak kelainan aku. Bila orang macam ni tanya " Kau okay tak? " Aku selalu jadi sweet talker " Ammm Okay ja. Aku mmg macam ni, kau tu pelik. " Whatsoever aku jawab, actually Its hurt nak mampus!

InsyaAllah apa pun, hati dah redha. Yakin Allah ada dengan aku no matter what. May Allah ease everything. Amin! Sobssss.